İphone 6 ve Galaxy S5 Amiral Gemilerini Duyumlarla Karşılaştırma

25 Aralık 2014 Perşembe günü Tarafindan yazildi.


Apple iPhone 6 ve Galaxy S5 pazarda en fazla satış yapan markaların imal edecekleri yeni modelleri olmaktadır. Teknoloji devi Apple tarafından üretilecek olan İphone 6’nın fazlasıyla tatmin edici özellikler ile pazara sürülmesi öngörülmektedir. Fakat teknoloji severler tarafından iOS işletim sistemi öncelik vermediği için yalnızca kendi fanlarına satış gerçekleştirecek gibi gözüküyor..

. Galaxy S5 de telefonun da satın alacak kişileri cezbedecek özellikleri etkilenmesi beklenirken kolayca kullanım nedeni ile S5’in daha fazla ürün satması düşünülmektedir. Teknoloji dünyasının iki dev rakibi Apple firması ve Samsung firması arasındaki mücadele mobil ürünlerin hayatımın bir parçası olmasıyla birlikte farklı bir noktaya geldi. iPhone ve Galaxy seri ürünlerinin arka arkaya piyasaya sürdüğü modellerin müthiş yarışı dikkatlerin iPhone 6 ve Galaxy S5’e çevrilmesine sebep oldu. yakın bir zamanda pazara çıkması arzulanan ürünler, teknoloji tutkunlarını heyecanlandırıyor…
Apple’ın iPhone 6 için kullanıcılarına kamera sürprizi yapacağı fakat bunun MP’le değil, odaklanma hakkında olacağı bahsediliyor. apple iphone mp rakamını büyütmek yerine odaklanma üstünde çalışacak. Kameranın 8 mp olması arzulanan iPhone 6’da, imaj sabitlemeyle alakalı çalışmalara hız verilecek. Touch ID parmak sensörünü de geliştireceği bahsedilen Apple’ın, iPhone 6’yı 2014’ün güz aylarında pazara çıkarması umut ediliyor. Galaxy S5 üzerine ortaya atılan iddialarda bakılırsa ise Samsung’un, Galaxy S5 ile satış rekor kırması öngörülüyor. Özellikle tüketicilerin daha evvelde şikayetlerinin dikkate alınarak tasarlandığı belirtilen S5’in, Samsung’un yeni öncü modeli olacağı söylentiler arasında.

1 yorum: