Tekip Et

27 Ocak 2015 Salı günü Tarafindan yazildi.

Takip Et


Blog Hocam’ı elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum.Blog Hocam’daki yeni yazılardan anında haberdar olmak için ve Blog Hocam’ı takip etmeniz için size bazı seçenekler sunuyorum.

E-Posta İle Takip Edin

E-Mail aboneliği seçeneği ile yeni yazılar direk e-posta adresinize gönderilir böylece hiçbir programa veya araca ihtiyaç duymadan Blog Hocam’ı e-mail ile takip edebilirsiniz.E-Mail aboneliği için buraya tıkladığınızda açılan penceredeki forma e-posta adresinizi ve doğrulama kodunu yazarak abone olun.Abonelik işlemini tamamlamak için e-mail adresinize gelen onay mailindeki linke tıklamayı unutmayın.

Facebook İle Takip Edin

Blog Hocam Facebook sayfasını beğenerek yeni yazılardan haberdar olabilir ayrıca bazı resim, video ve link paylaşımlarımı takip edebilirsiniz.Blog Hocam Facebook sayfasını beğenmek için burayı ziyaret edebilirsiniz.


Google+ İle Takip Edin

Blog Hocam'da yayınladığım yeni yazıları anında Blog Hocam Google+ sayfasında paylaşıyorum.Ayrıca beğendiğim linkleri, videoları ve resimleri de Google+ sayfasından takip edebilirsiniz. Blog Hocam Google+ sayfasını çevrelerinize eklemek için burayatıklayın.

0 yorum: